Ruim 20 jaar ondersteunt de Club van Honderd de voetbal afdeling van Terrasvogels. Uiteraard kunnen we meer leden gebruiken, dus meld u aan bij Frits Heeremans of Jaap Kolkman.

Contact: heeremans51@hetnet.nl    |   Telefoonnummer: 06-12846532.

NU DOEN DUS voor € 50,00 per jaar bent u lid en ondersteunt u deze mooie vereniging.

Wij wensen alle elftallen, trainers en begeleiding een sportief en succesvol seizoen toe!

Frits Heeremans en Jaap Kolkman

Doelstelling

Deze Club van Honderd is opgericht op 17 april 1994. De heren Ton Waasdorp, Engel van de Plas en Ton de Haan namen destijds het initiatief en vonden rond de vijftig mensen die bereid waren om jaarlijks een bijdrage te doneren. In al die jaren is voor vele doeleinden een bijdrage geleverd aan onze afdeling Voetbal. Doelstelling van de Club van Honderd:

” Bijdragen en ondersteunen van zaken en activiteiten die niet zijn begroot en veelal een incidenteel karakter hebben. Hierbij verdient materiële ondersteuning de voorkeur boven geldelijke steun. “

Tenminste één maal per jaar zal met het bestuur afdeling Voetbal overleg plaats vinden over de te verlenen steun.

Ledenlijst

A. Koops Koppes Snacks R. Kappert
Kapsalon Seegers J. Oudendijk M. Kloppers
J. Voskamp P. v. Galen S. de Weers
R. v.d. Bos S. van Leeuwen C. Janssen
J. Fontijn L. Kortekaas L. Koedam
P. Swarte N. Pullens L. Ansing
Lodewijk Reiff J. Handgraaf D. de Valk
Steven Hille J. Kolkman M. de Krom sr.
A. Hoog Antink A. Scheffers jr P. Handgraaf
M. Kolkman B. Diertens        4