Er zijn in Nederland 30.000 sportverenigingen, maar er is maar één S.V. Terrasvogels en die zetelt in Santpoort. Opgericht in 1940 en daarmee al ruim 75 jaar een vaste waarde in Kennemerland.

Wat maakt deze vereniging zo uniek en voor uw bedrijf de ideale club om te sponsoren?
  • SV Terrasvogels is een omni verening met niet alleen een afdeling Voetbal, maar ook Softbal en Honkbal. Hierdoor is er 12 maanden per jaar wat te beleven op Sportpark de Elta.
  • SV Terrasvogels biedt u een prima netwerk van potentiële klanten vanuit het leden- en sponsorbestand.
  • SV Terrasvogels wekt veel positieve associaties op bij zowel leden als bij de bezoekende verenigingen. Ideaal om uw bedrijfsnaam aan te verbinden.
  • Prestatie en Plezier gaan hand in hand bij SV Terrasvogels.
  • De jeugdafdeling van SV Terrasvogels is al jaren lang groeiende.
  • 500 leden zijn aan SV Terrasvogels verbonden. Wat er voor zorgt dat er per week ongeveer 1.500 mensen sportpark de Elta bezoeken.
  • Onze website trekt gemiddeld 1.500 bezoekers per maand
  • De maandelijkse nieuwsbrief door ruim 200 mensen echt gelezen.

Hoe kan sponsoring er voor u uit zien? We hebben diverse mogelijkheden om u bedrijf publiciteit te geven, zowel offline als online: d.m.v. bord of vlag reclame, website en social media maar ook promotie video's behoren tot de mogelijkheden:

Promotie video’s

Interesse in wat SV Terrasvogels voor uw bedrijf kan betekenen?
Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact met u op voor een persoonlijk gesprek en sponsorpakket op maat.

Vul hier uw naam in

Wat is uw emailadres?

Wat is uw telefoonnummer?

Typ hier uw bericht (of vraag):

Hoofdsponsor van SV Terrasvogels

2591-Banner-728x90