Beste leden & vrijwilligers,
Het voetbalseizoen zit er voor de meeste teams op. Een aantal jeugdteams spelen nog wat wedstrijden en/of toernooien daar waar de senioren al genieten van een zomerstop!

Voordat de meeste vogels hun vleugels écht uit gaan slaan willen wij met de hele club het seizoen ook dit jaar weer feestelijk afsluiten. Ook willen wij grote dank uitspreken naar al onze vrijwilligers die dit jaar weer voor ons klaar hebben gestaan!

Op zondag 11 juni a.s. organiseren we daarom een auto-rally en een feestelijke afsluitende borrel. Uiteraard is het ook mogelijk om gezellig mee te eten. Alle vrijwilligers van het afgelopen seizoen worden nog persoonlijk op de hoogte gebracht van deze festiviteiten. Maar het is goed om te weten dat (ook) alle overige leden van harte welkom zijn. Zondag 11 juni kan dus door alle Vogels(+partner) in de agenda worden geblokt.

Het programma zal einde ochtend beginnen tot een uur of 20:30 uur. Houd de website en/of Facebook-pagina daarom goed in de gaten. Binnenkort volgt er  namelijk meer (uitgebreide) informatie over de seizoensafsluiting van 2016-2017. Dus… Save the date!!

De evenementencommissie