De nieuwe Voetbal.nl app gaat online tussen 22 en 25 augustus. En vanaf dat moment kunnen alle voetballiefhebbers met de nieuwe app aan de slag. Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen en nog veel meer. Voor iedereen een begin van een toekomst met veel mooie ontwikkelingen.

De app begint bij het inloggen

Alle leden van Terrasvogels kunnen gebruik maken van de Voetbal.nl app. Om al meteen vanaf de start goed te beginnen, beginnen we bij het begin: het inloggen in de app. Inloggen in de app doe je met je e-mailadres. Het e-mailadres wat de leden van Terrasvogels hiervoor gebruiken moet overeenkomen met het e-mailadres zoals bij Terrasvogels geregistreerd staat.

Mocht je het idee hebben dat niet het juiste e-mailadres bij ons bekend is, stuur dan een e-mail met NAW gegevens naar ledenadministratie@svterrasvogels.nl.

Loggen leden namelijk niet in met het e-mailadres dat bekend is bij de club, dan worden deze leden als ‘toeschouwer’ gezien en is er voor hen in de app dus geen directe link met de club. Leuke en vooral nuttige functies in de app zoals je aanwezigheid bij wedstrijden en een rijschema worden dan niet getoond.

Binnenkort zullen we een e-mail sturen naar het e-mailadres dat bij ons bekend is, om de app in gebruik te nemen.

Alvast succes ermee Vogels.