Aankomende zondag 11 juni is het ‘eindelijk’ zo ver. De seizoensafsluiting staat op het programma. Daar waar de meeste Vogels hun vleugels uit zullen slaan in binnen- en buitenland hopen wij nog één keer met zoveel mogelijk leden, vrijwilligers en/of potentiële leden te proosten op het afgelopen voetbalseizoen.

De meeste vrijwilligers zijn al op de hoogte gebracht door de evenementencommissie, helaas missen wij tot onze grote spijt een aantal emailadressen in onze administratie. Dus mocht het zo zijn dat je als vrijwilliger geen email hebt ontvangen, check dan eerst je spam-mail. Is deze ook leeg? Dan horen wij graag welk email-adres wij voortaan kunnen gebruiken om dit soort misverstanden/fouten te voorkomen. We zullen het zondag goed met je maken! Ben je het afgelopen seizoen geen vrijwilliger geweest? Geen probleem. Alle leden zijn ook van harte welkom.

Het programma ziet er als volgt uit;
12:00 – 12:59 uur Inschrijven auto voor de Auto-rally
13:00 –                 Start eerste auto
15:30 – 17:30 uur Borrel (en natuurlijk discussiëren/bijpraten/lachen over/om de puzzeltocht)
17:30 – 17:40 uur Prijsuitreiking Auto-rally
17:40 – 17:45 uur Dankwoord voorzitter
17:45 – 19:00 uur BBQ
19:00 – 21:00 uur Borrel

Kostenoverzicht voor niet-vrijwilligers;
Deelname aan Auto-rally €5,-
Deelname aan Auto-rally + BBQ €10,-
Deelname aan Auto-rally + BBQ + Borrel(consumptiemunten) €15,-
Introducé(niet-leden) mee (deelname voor alle onderdelen) samen voor €25,-

Samenvattend; we hebben dus drie onderdelen waarbij jij van harte bent uitgenodigd, te weten de Auto-rally, de BBQ en de borrel. Alle overige niet-leden kunnen zich uiteraard ook inschrijven voor de Auto-rally, aansluiten bij het eten en/of bij de gezellige borrel.

Uiteraard is het niet verplicht om aan alle onderdelen mee te doen. Maar we zouden wel graag een indicatie willen hebben van het aantal mensen dat aanwezig is. Daarom willen wij jou vragen om per e-mail te laten weten bij welke onderdelen je precies aanwezig bent. Het is dus ook mogelijk om alleen te komen bij het eten en/of de borrel. Aanmelden kan via evenementencommissie@svterrasvogels.nl. Hier kan je ook alvast je auto aanmelden voor de Auto-rally.

We hopen dat je er gezellig bij kunt zijn. Tot zondag!

De evenementencommissie